Gumball 3000 2007

Gumball accident in Macedonia. There where miles of fans blocking the Gumballers all across Europe.

Sorry voor de verwarring, de bestuurders van die Porsche Carrera GT en Ford GT zijn allebei in orde maar de auto’s kunnen richting garage danwel schroothoop. We respect Team Polizei's decision to withdraw from this years rally after a deadly accident yesterday. Zo’n evenement op touw zetten gaat niet ff 1 2 3.En dat er zo over wordt gesproken is omdat de politie inderdaad er zo’n probleem van maakt ja. Zoals ook bij SLK AMG het geval was. Ideaal zou zijn van circuit naar circuit rijden, minder kilometers op de openbare weg, minder kilometers per dag, meer kilometers op het cicuit. Doe familie van slachtoffer helpen met al dat geld wat er over is als je een heer bent.

Gumball 3000 - 2007! Dit zag je aankomen vanaf het begin. Videos. dan ben je ook dood. @ Evo, (en sowieso mensen die het erover hebben) mbt de vluchters van de martini 911:Natuurlijk zou ik de familie wel met alle mogelijke middelen proberen te steunen in het verdriet, maar ik kan heel goed begrijpen dat ze het land uit probeerden te vluchten.

Een taak van justitie is om risico’s in te schatten, te controleren op naleving wet- en regelgeving, en vervolgens om hierop te handelen. zij hebben flink voor de rally betaald, en moeten nu de helft missen. Ik zou verwachten dat die mensen toch eens twee keer gaan nadenken over waar ze eigenlijk mee bezig zijn na zo’n ongeval. After the fatal... Tuurlijk is het “gaaf” om auto’s op hun staart te trappen, maar niet onverantwoord.

Een mensenleven is altijd te betreuren, maar het was “eerlijker” geweest als een gumballer om was gekomen i.p.v.

Een taak van justitie is om risico’s in te schatten, te controleren op naleving wet- en regelgeving, en vervolgens om hierop te handelen. En voor hun zijn die feesten vet, maar ze moeten dan niet na een nacht feesten weer hartstike gaar in de auto stappen.WAT=| had wel eerder mochen weten dat een ford GT en een Carrera Gt zijn gecrash. het verschil? Er zijn andere mogelijkheden genoeg om je met supercars uit te leven en ernaar te gaan zien.En dat de organisatie de zaak platlegd zal wel heel veel te maken hebben met druk van de sponsors. ? Dus ik hoop dat er volgende jaar wel weer de Gumball gereden wordt.sommige auto’s zijn inderdaad mooi, maar dat wil niet zeggen dat, als je er één bezit, ook boven de wet staat en geen verantwoordelijkheid dient te dragen voor je acties. gumball 3000 2007.

er vallen elk jaar gewonden bij crashes, dit is de eerste keer dat er een dode en een gewonde viel bij buitenstaanders!het enige wat ze dan moeten doen is de stickers niet meer gebruiken! Geef mij niet de schuld want ik ben anders…… stel dit, stel dat…… word er een beetje moe van, als je met 120 over de snelweg rijd onder een viaduct en daar staan een stel #%^*pubers met een baksteen op, die ze dwars door je vooruit gooien. Zo hebben ze bereikt dat velen (ook sponsors) afstand nemen van de Gumball 3000, en dat zou wel eens de nekslag voor de volgende editie kunnen zijn – als ze door deze hele gebeurtenis niet al stuiten op heel veel internationale druk. Het succes van Gumball zal zo hersteld kunnen worden en dit evenement misschien wel groter en populairder dan voorheen kunnen maken. Due to the fact that some 60 cars where stopped for a while in a speeding control in Germany this morning, the Antonov Airlift from Frankfurt Hahn to Instanbul is delayed. ook doet. Bij Paris-Dakar zijn ook al geregeld doden gevallen onder omstanders, en d’r kraait geen haan naar! This Ford GT crashed in Montenegro this morning and later today the... Ik zal volgend jaar zeker de gumball weer volgen als er een volgende komt. Wijs eerst naar jezelf voordat je naar iemand anders wijst! ik snap waarom ze dit doen, en het is de enige juiste beslissing. Antonov Airlift delayed. @SQB .. hallo .. hier kon je al op wachten bij de uitvinding van de auto.. Verbieden deze waanzin, racen doe je maar op een circuit! Denk ’t zelf niet.Ben benieuwd of er een nieuwe Gumball komt…denk dat dan weer wel. '3000 Miles' ... Team Polizei is pledging $10,000 toward the creation of a fund on behalf of Vladimir and Margarita Cepuljoski.

En wat SLK AMG heeft gedaan is ook niet slim. We houden dan dezelfde race, maar het is dan iedereen toegestaan in de landen langs de route om op deze racende debielen te schieten. Ineens zijn we hier met zijn allen een stelletje moraalridders.

'3000 Miles' follows the action, adventure and Jackass style antics along the way, with fast driving, crashes and sabotage …

Today Margarita Chepunjoska passed away in Skopje Clinic Center after suffering severe injury in the fatal crash during the Gumball 3000 two days ago....

Gumball 2007.