vampires netflix saison 1

Episode 8.



Nacer, Doina'nın nerede yaşadığını bulmaya ant içer.



Jusqu’à présent, aucun projet pour la saison 2 de Vampires n’a été annoncé par Netflix.Cependant, si Vampires s’avère être un succès, il n’est pas difficile d’imaginer qu’une saison 2 sera commandée.

Ici, parmi nous.



Episode 11.
Andrea'nın Elise'i arayışı rahatsız edici bir keşfe yol açar.Yarı insan, yarı vampir olan Parisli genç, yeni ortaya çıkan güçleriyle ve ailevi sorunlarla baş etmeye çalışır.

Bu sırada, gizli bir vampir topluluğu onun peşindedir.Bir vampir ailesinde doğan liseli Doina, annesinin katı kurallarına ve her gün yutmaya zorlandığı haplara karşı isyan etmeye başlar.Doina yeni dürtülerini kontrol etmekte zorlanır.

Thierry Jonquet'nin romanından uyarlandı.1950'ler İspanyası'nda bir çift, Meksika'daki oğullarını nişanlısıyla tanıştırmak için İspanya'ya çağırır ve onun, bir baletle birlikte gelmesiyle şok geçirir.Oyunlardaki dünyalara ve karakterlere hayat veren yenilikçi insanların görüşlerini yansıtan bu belgesel dizisi, klasik video oyunlarının geçmişine ışık tutuyor.Amerika'nın ilk ünlü moda tasarımcısının göz kamaştırıcı yükselişini ve düşüşünü anlatan Ryan Murphy imzalı bu mini dizinin başrolünde Ewan McGregor yer alıyor.Eiichiro Oda'nın çok satan mangasından uyarlanan, gerçek oyuncularla çekilmiş bir korsan macerası hikâyesi.Küçük ahtapot dostlarının Karayip Denizi'ndeki evine dönmesine yardım etmek için bir su altı macerasına atılan Octonautlar'ın bir dizi zorlu mağarayı aşması gerekiyor.Tag ve Scooch, Pawston'da yaşayan iki yavru köpektir.

Klasik çocuk kitabından uyarlandı.Savaşçı bir yavru kedi, şampiyonluk tacını kazanabilmek için Battle Island'daki bütün canavarları yenmek zorundadır.





Episode 5.











TOP PROMO - Vampires : Suzanne Clément et Oulaya Amamra sauront-elles reconnaître ces films et séries de vampires ?


Csilla, Ladislas'tan bir tuzak kurmasını ister.Doina, topluluğu yatıştırmak ve ailesinin geleceğini kurtarmak için bir plan yapar.



Matt Layzell imzalı interaktif bir animasyon macera.





Oulaya Amamra ("Divines") et Suzanne Clément ("La forêt") jouent dans cette série inspirée du roman de Thierry Jonquet. On estime entre 4 et 6 semaines après la date de sortie de la série un communiqué de Netflix concernant un renouvellement ou non de la série.





Produire: 2020-03-20 || 2020-03-20. categories: Drame Science-Fiction & Fantastique. NetflixFr - La saison 1 de la série Vampires est disponible en français sur Netflix Canada Netflix France Vampires À Paris, une adolescente mi-humaine mi-vampire aux prises



Episode 3. Année de sortie : 2020. www.allocine.fr/video/player_gen_cmedia=19587909&cserie=24221.html